فرم استعلام قیمت و سفارش چاپ افست

استفاده از بسته‌بندی‌های زیبا و با کیفیت برای ارائه‌ی محصولات مختلف تاثیر گذار است. چاپ و تولید جعبه اختصاصی برای محصول شما می‌تواند سبب شود تا مخاطبین در زمان کوتاه‌تری به سمت آن محصول جذب شوند. با استفاده از چاپ افست می‌توانید جعبه‌هایی در ابعادهای مختلف طراحی و به چاپ برسانید. چاپ جعبه‌های اختصاصی برای محصولات این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید اطلاعات مربوط به محصول و برند خود را بر روی آن درج کنید، علاوه بر این استفاده از جعبه سبب می‌شود تا بتوانید کیفیت محصول را تضمین کنید. در تولید جعبه برای هر نوع محصولی می‌توان متریالی متناسب با آن انتخاب کرد، تا جعبه بتواند وزن محصول را تحمل کند.

چاپ و تولید انواع جعبه مانند جعبه‌های لمینیتی، جعبه مادر، استند و... در مجتمع کوفا امکان پذیر است. طراحی و ساخت جعبه‌های تاثیرگذار می‌تواند در ذهن مخاطب محصول ما ماندگار شود، برای ساخت جعبه روش‌ها و متریال‌های مختلفی وجود دارد که متناسب با محصول درون آن انتخاب می‌شود.

انواع متریال برای ساخت جعبه:

مقوای ایندبرد: مقوای ایندربرد یکی از متریال‌های رایج برای ساخت بسته‌بندی‌های محصولات بهداشتی، آرایشی و خوراکی است. زیرا در ساخت این مقوا از مواد بازیافتی استفاده نمیشود. علاوه بر این ایندربرد استقامت خوبی نیز دارد.

مقوای پشت طوسی: پشت طوسی یکی از متریال‌هایی است که در ساخت انواع جعبه مورد استفاده قرار می‌گیرد. و دلیل نام‌گذاری این مقوا این است که در ساخت آن از مواد بازیافتی استفاده شده است و یک سمت آن طوسی رنگ است و سمت دیگرش به صورت سفید براق می‌باشد.

مقوای کرافت: مقوای کرافت باتوجه به رنگی که دارد بیشتر برای کارهای خاص با طرح‌های خاص استفاده می‌شود. تا بین طرح و رنگ مقوا هماهنگی ایجاد شود.

مقوای گلاسه: از مقوای گلاسه در گرماژهای مختلف می‌توان برای ساخت انواع جعبه‌ استفاده کرد.

خدمات پس از چاپ:

1: روکش: روکش یکی از خدمات پس چاپ است که برای عمده‌ی کارهای چاپی مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده از روکش‌های چاپی مقاومت و ماندگاری رنگ‌ها را افزایش می‌‌دهد.

2. طلاکوب یا نقره‌کوب: یکی دیگر از خدمات پس از چاپ استفاده از طلاکوب یا نقره‌کوب می‌باشد، که جلوه‌ی زیبایی به کار چاپی می‌دهد، برای چاپ طلاکوب و نقره کوب به ساخت کلیشه احتیاج هست.

قبل از شروع طراحی بسته‌بندی پیشنهاد می‌کنیم به نکات زیر توجه کنید:

1_ قرار دادن فایل‌ بر روی حالت CMYK:

اولین شرط برای ارسال فایل به چاپ CMYK بودن آن می‌باشد، فایل‌هایی با مُد رنگی RGB قابلیت چاپ ندارند.

2_ فونت:

تمامی فونت‌هایی که در کار استفاده می‌شوند باید به آبجکت تبدیل شوند، نکته‌ی دیگر در رابطه با رنگ فونت‌های ریز است. اگر قرار است از فونت‌هایی با سایز 6 پوینت الی کوچکتر در کار استفاده شود باید رنگ‌ آن‌ها به صورت تک رنگ باشد.

3_ اورپرینت در فونت‌ها:

فعالی بودن گزینه‌ی اورپرینت برای فونت‌ها سبب می‌شود تا با لایه‌ی زیرین خود همپوشانی پیدا کنند، برای آشنایی بیشتر با اورپرینت کلیک کنید.

4_کیفیت مناسب فایل برای چاپ:

فایل‌هایی که قرار است به چاپ ارسال شوند باید کیفیت لازم را داشته باشند، رزولوشن مناسب یکی از آیتم‌های مهم در کیفیت فایل است بهترین رزولوشنی که برای فایل‌های چاپی می‌توان در نظر گرفت عدد 300 می‌باشد.

5_ حاشیه امن:

در تمامی کارهای چاپی حاشیه امن برای طرح باید در نظر گرفته شود، از قرار دادن اطلاعات مهم در این قسمت خودداری کنید. برای آشنایی بیشتر با حاشیه امن یا بلید کلیک کنید.

6_ استفاده از Spot colour:

رنگ‌های اسپات یا همان رنگ‌های ساختگی باتوجه به کیفیت بالایی که دارند بیشتر برای کارهای خاص‌ مورد استفاده قرار می‌گیرند، و هزینه‌ی بالاتری نیز دارند. برای آشنایی بیستر با رنگ‌های اسپات کلیک کنید.

8_ قالب مناسب:

در روند چاپ و تولید برخی از کارها مانند پاکت، ساک دستی، لیبل، انواع جعبه و ... به قالب احتیاج است، در زمان ارسال باید فایل را در سه حالت قرار دهید:

1. فایل طراحی شده به همراه قالب

2. فایل طراحی شده بدون قالب

3. فقط قالب

در تصویر می‌توانید نمونه فایل به همراه قالب را مشاهده کنید.

9_ استفاده از طلاکوب:

چاپ طلاکوب از خدمات پس از چاپ به حساب می‌آید و برای چاپ طلاکوب به کلیشه احتیاج است، برای آشنایی با چاپ طلاکوب کلیک کنید.

11_ بارکد در فایل چاپی:

اگر قرار است از بارکد یا کیوآرکد در فایل چاپی استفاه کنیم باید حتماً به صورت مشکی تک رنگ با زمینه سفید باشد، ابعاد آن نیز باید طوری باشد که با استفاده از اسکنر یا بارکد خوان به راحتی خوانده شود.

12_ استفاده از پروفایل مناسب برای کارهای چاپی:

تصمیم‌گیری در رابطه با متریال قبل از شروع طراحی سبب می‌شود تا انتخاب درست‌تری از پروفایل‌های چاپی داشته باشید و کار باکیفیت بهتری به چاپ برسد، در زیر سه تا از پروفایل‌های رایج نام برده شده.

دقت کنید که پروفایل سند شما بر روی یکی از سه حالت زیر باشد.

  1. اگر قرار است بر روی کاغذ گلاسه چاپ شود باید پروفایل  Coated Fogra 39انتخاب کنید.
  2. برای چاپ بر روی کاغذ تحریر  باید از پروفایل Sheetfeed coated v2 استفاده کنید.
  3. و برای چاپ بر روی کاغذ کوتد از پروفایل Uncoated استفاده کنید.

نکته: در صورت تغییر متریال پس از اتمام طراحی بهتر است که پروفایل فایل را تغییر ندهید، زیرا رنگ‌های استفاده شده دچار تغییر می‌شوند.

 

 

برای طراحی و چاپ بسته بندی به نکات زیر توجه کنید:

  1. فایل ارسالی شما باید بر روی مُدرنگی CMYK باشد.
  2. فایل طراحی شده را به همراه قالب ارسال کنید.
  3. فونت‌های استفاده شده را به آبجکت تبدیل کنید.
  4. از ارسال فایل به صورت لایه باز خودداری کنید، بهترین فرمت برای ارسال فایل پی دی اف می‌باشد.
  5. حاشیه امن در کارهای چاپی را فراموش نکنید.

 

 

نمونه بسته‌بندی ساخته شده در مجتمع چاپ کوفا: